31 januari

idag har vart en rätt så okej dag, började med idrottslektion i badhuset, efter det omvårdnad och matte sen hem till familjen svärd/klinga för some food. Efter det bar jag mig av till gymmet med emma och sen hem igen. Var tänkt att jag skulle plugga men så blev de inte, hade ingen ork alls för de.. i morgon däremot ska jag plugga järnet för jag har bara en lektio och då har jag till fem på mig att glo i böcker sen är det step up som gäller. och efter de ska jag spendera en natt i västerås med ella!

28 januari

heeeeeeeelt underbart med helg! nu ska jag snart äta nått sen gå till ica och handla lte mat. nu när man är ensam i hemmet så lär man ju bete sig så ska även städa hade jag tänkt! efter de så ska jag träffa ella och vi ska bara ta det lugnt hela kvällen och i morgon är de lördag då kommer alla mina närmaste hit och vi ska ha en väldigt kul kväll.
p.s i juli åker min tandställninnnnnnng!

goooooooooodmorgon

ny dag, börjar med musik i tre timmar. den här dan kunde ha börjat bättre. efter de social omsorg och sen gym. tror jag slipper pluggning hemma idag om jag inte får nått nytt så vi får hålla tummarna vaaa. ha en bra dag.
Stina.

26 januari

sitter och äter fil med frysta jordgubbar, något jag kan rekommendera! Ska skriva klart en utvärdering om en film som vi kolla på på svenskan och sen ska jag göra klart frågorna om nått vi sysslar med på social omsorg. efter de ska jag vandra mot gymmet där min thaivän ska befinna sig. kanske skriver nått lite senare!
stina.

And if you ever forget how much you really mean to me Everyday I will remind you


25 januari

vaknade klockan åtta av att klockan ringde, var skit sur. Men kollade bredvid mig och vart väldigt glad för där låg min älskling och sussade. Jag åkte till västerås med pappa för att fixa med min tandställning och gjorde frukost på sängen åt mannen som fortfarande sov när jag kom hem. Vi åkte ner på stan och han växlade norska pengar till svenska och jag köpte skor. Nu är jag hemma och ska snart åka ner på stan ingen och betala magalufresan med mor min. Sen är det sånglektion och efter de step up pass! och efter de ska jag förhoppningsvis umgås med m igen. det är min dag/kväll.
p.s skon som står där är mina nyköpta kärlek. eller har två men ni fattar..

24 januari

det har vart en ganska jobbig skoldag, blir tokig på matte B för den vill inte att jag ska lära mig nått. Hur mycket jag än pluggar ur den fantastiks tråkiga,deprimerande,fula,lila jävla boken så fastnar inte nått och det har jag nu blivit ganska frustrerad av. tompaaa försökte förklara för mig men jag förstod inte mycket av vad han pratade om hahah.
Nått som kommer göra mig på bra humör igen är att jag kommer vakna inatt av att min love lägger sig bredvid mig och då är allt precis som jag vill. matten kommer vara helt borta från mina tankar då de är jag säker på. han är de bästa jag vet.


I'm gonna love you like I've never been hurt before I'm gonna love you like I'm indestructible

godnatt.

22 januari

det är en väldigt hektisk dag idag.. Ska snart ner på stan en stund. sen ska jag dusch efter de ska jag hem och äta mat sen åka och vara barnvakt till fem barn! sen bär det av till millan och fira henne. har inte riktigt tid att skriva nå mer men får e om jag skriver nått mer idag! puss stina

happy birthday!!!!

glömde bort nått väldigt important igår, min käre vän Matilda kan nu köpa tobak och gå på krogen för du är artoooont ååååårrrr, Grattis älskade du i helgen ska du firas!

17 januari

Har haft alla min tjejer här på ett litet möte om Magaluf, jag och julia kom fram till att vi ville åka två veckor istället för en och då bor vi på samma hotell som ella och hennes två vänner. och jag hoppas innerligt att mina andra tjejer också bor på det hotellet fast bara i en vecka men allt är rätt krångligt så vi får helt enkelt se hur de blir!
.
innan allt magaluf snack var jag självklart i skolan och efter de gymmade jag med Thai och millan så nu är jag helt mör i kroppen. resten av kvällenska jag bara mysa och försöka hålla mig vaken till tolv så jag kan få prata lite med min m som jag helst skulle vilja ha bredvid mig inatt. godnatt vänner.

13 januari

nej men hur jävla arg blir man inte när man pallrar sig till skolan kl 12 för att ha lektion och den jävla lektionen ska inte börjar fören vecka 7. Så nu sitter hela min klass i biblioteket och väntar på att sista lektionen ska börja och det blir en lång väntat. jag blir så trött på livet ibland.

11 januari

sitter och dricker kaffe just nu, är sjukt sugen på mina as feta chokladmuffins som ligger i frysen, men nu när skola börjar så har jag bestämt mig för att tänka lite mer vad jag stoppar i mig. Jag tänker dock inte vara super noga för de orkar jag helt enkelt inte. Ska även börja gå på step up-pass två gånger i veckan! Första passet ska jag gå på idag kl 16:55! Jag kommer tappa bort mig i stegen väääldigt många gånger innan jag kommer in i de kan jag tro, men de är väl skit samma egentligen. Nu ska jag snart göra lite lunch till mig själv tänkte jag. Skriver nått nät jag kommer hem ikväll. Stinaaaaa
.


10 januari

jag har bara softat hjärnet idag, sov hos pappa gick hem till mamma vid ett och nu sitter jag här och väntar på att min thaivän som precis kom hem från australien ska komma hit så jag kan få kramas med henne. Vi ska även göra lite mat tillsammans vet inte riktigt vad det blir än utan det återstå å se! puss stinaaaa

min fina thai

7 januari

har vart en kväll hos julia bestående av kortspel och en del skratt. Frida och julia pakta mot mig hela tiden, så jävla dålig stil. men nu är jag hemkommen! ska snart till och sova för ska upp tidigt i morgon och bli fotograferad med min mor. sen ska vi käka lunch på jensens de var ett krav från mig och efter det bär det av till Tillberga där jag ska träffa alla mina bästa och det längtar jag faktiskt lite till. Nått som inte är lika kul är väl att Mikael har åkt tillbaka till norge.. men i februari kommer han hem och igen och blir kvar läääänge hos mig.  Nu ska jag borsta tänderna och packa allt till i morgon. godnatt, puss stina.



nytt år ett bra år

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja de gjorde jag säkert.
2. Höll du några av dina nyårslöften? nee
3. Blev någon av dina vänner förälder i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej och det tackar vi för!
5. Vilka länder besökte du? hm.. rhodos två gånger på en sommar, de gjorde jag bra!
6. Är det något du saknar år 2010 och vill ha 2011? jag vill ha min syster hem som jag skulle ha fått 2010.
7. Vilket datum från 2010 kommer du aldrig glömma? 27 februari kommer jag nog inte glömma på ett bra tag. 
8. Vad är din största framgång 2010? att jag våga sjunga för folk är väl en liten framgång. 
9. Största misstaget? att jag gjorde nått som kändes bra då men som man ångrar efteråt, men sånt gör alla och nu är de på tiden att lägga det bakom sig!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nej faktiskt inte peppar peppar!
11. Bästa köpet? oj va svårt.. köper inte nått stort så, de är väl mest kläder.. 
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläääder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? att det bara är sommar gör mig glad, plus min love. 
14. Vilka sånger kommer påminna dig om 2010? one, dynamite, fanta och rose (fast jag tycker den är värdelös!) 
15. Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? i början av året var jag inte så glad men mot slutet har jag nog aldrig vart lyckligare. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? vet faktiskt inte riktigt.. 
18. Hur tillbringar du julen? med min familj och släkt plus mickes släkt och familj!
19. Blev du kär i år?  nej, jag hade min kärlek innan de året :) 
20. Favoritprogram på tv? så mycket bättre, unga mödrar, familjen annorlunda och spårlöst! 
21. Bästa boken du läste i år? jag kommer inte ihåg vad den hette med de var nån jag läste när jag var på rhodos haha.
22. Största musikaliska upptäckten? jag tycker om musik, men musikalisk upptäcket vet jag inte om jag gjorde.. 
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? önskar mig inte så ofta nått, men jag fick mycket fina saker!
24. Något du önskade dig och inte fick? ...

25. Vad gjorde du på din födelsedag? jag åkte till måsan och softa med någon av mina vänner kommer inte ihåg vem det var haha. sen var jag hemma och tog emot släkten!
26. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? ja det är klart,allt kan alltid bli bättre
27. Hur skulle du beskriva din stil i år? om jag ska vara helt ärlig så har jag nog ingen riktigt stil, rätt tråkigt men så är det. 
28. Vad fick dig att må bra? mina flickor, min syster min man. 
29. Vilken kändis har du varit mest sugen på? Ashton kutcher världens snyggaste människa. 
30. Vem saknade du? jag saknar Moa.

31. De bästa nya människorna du träffade? de måste ha vart em om marre när jag var utomlands med mina tjejer. aldrig träffat nå sjukare personer hahah.


VÄNNER & KÄRLEK
Nya vänner: nja 
Pojk/flickvänner i år: ja 
Har du kysst någon? haha ja
Kysst någon av samma kön? yes
Har du dumpat någon? jo
Blivit dumpad? nej
Har du svikit några? ja de har jag. 
Blivit utnyttjad? nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig: jaa


NÖJE & FRITID

Hemskaste fyllan: usch ja.
Nya hobbys/intressen: nej
Konserter jag har varit på: ingen
Länder jag har besökt: Grekland


BRA OCH DÅLIGA TIDER

Hur bra har du mått i år på en skala 1-5? började på ett och trappa upp till fem på slutet. 
Har du skrattat så mycket så du ramlat omkull? hahaha de har jag 
Har du gråtit mer än 5 gånger? ja 
Har du funderat på att ta ditt liv? absolut inte. 
Har du varit på begravning iår? nej
Har du förlorat en/flera vänner? nej


BÄSTA

Strulet: hahaha kul fråga.. men de är väl med min m. 
Låt: oj.. kan inte svara på det.. 
Film: Bröderna Karlsson utan tvekan! hahah så jävla rolig 
Konserten: none
Maten: pappas potatissoppa tröttnar jag aldrig på. 
Vännen: mina närmaste 
Sport: spelar inget men innebandy om jag ska säga nån
Köp: kan jag inte svara på..


STÖRSTA
Beroendet: mina vänner och min family
Saknaden: vet inte

Misstaget: att hålla för mycket för mg själv för länge. 
Sorgen: februari och augusti
Besvikelsen: februari
Kärleken: min


Under 2010 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[  ] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[  ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[/] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ]du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har pussat någon av motsatt kön i samma ålder

[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har älskat någon så pass mycket att du skulle kunna göra allt för den personen
[x] du har saknat en av motsatt kön så mycket att du har gråtit
[x] du har spytt pga alkohol
[ ] du har däckat
[ ] en främling har raggat upp dig
[x] du har gråtit över någon du inte kunnat få
[x] du har varit på sjukhus


RSS 2.0