vi är inte alltid så vackra min vän och jag, men satan va vi kan ha kul!!



27 juli


har tillbringat denna dag åt min väninna ella. vi har vart stan och köpt lite underkläder, sen satt vi i parken ett tag tills vi kom på att vi var hungriga som satan och då gick vi till sakon thaiiii och åt nummer två som vi alltid gör. efter det gick vi hem till henne och bara tog det lugnt! nu är hon på träning och jag ska äta mat med min mor och sen ska jag träffa ellan igen.
Stinaaa

goodnight

idag har det inte hänt så värst mycket.. hjälpa moa välja kläder för dagen var det första jag gjorde. sen tittade jag på tv ett tag, efter det åkte jag mamma,pappa och ella till heby för att kolla på när sala,tärnsjö och heby spelade mot varandra. heby van.. när vi var hemma ringde jag och ella mathilda så hon kom till mig. De vi gjorde var att kolla på film och sätta dit tandsmycken eller de gjorde dom, jag har har inte riktigt plats över på mina tänder för det om man säger så. Kvällen får sluta med en till film innan det är dags för sovning!
stinaaa


23 juli

jag vet inte alls vad jag ska göra, Samtidigt som jag inte har något val till någonting. och det skrämmer mig.

22 juli

min födelsedag var riktigt bra faktiskt, det började med frukost på sängen som det alltid börjar med, sen drog jag iväg med Sara en snabbis och badade, efter det kom lite gäster och nu på kvällen har jag bara umgåtts med mina vänner hos Frida.
Stina

21 juli

om precis ett år idag får jag ta körkort, dricka alkohol och gå ut på krogen, grattis stina!

4 juli

i fredags åkte jag upp till borlänge och peace and love det var riktigt kul tills söndas morgonen då jag blev utslängd av en brutalt äcklig jävla tjej som trodde hon var nått! åhh jag blev toooookig på na. för det första så var hon full när hon slängde ut mig och för det andra så var hon ledig då, vem fan ägnar sig tid åt att slänga ut andra människor när hon var ledig, vilken tjej, usch...

min sommar består inte av någonting, men jag älskar det!


RSS 2.0