29 maj


student


Grattis till studenten käraaaaaa du!

mors dag

grattis kära kära kära mor

30 maj

idag är min mun snustorr, mina ögon är svullna, min mage vill vända sig åt fel håll, mitt ansikte är vitt och benen vill inte bära mig. idag är jag ingen pigg tjej.

26 maj

låga vita converse blev mitt tröst köp igår haha. snart drar studentfirandet igång, alla förutom en present är klappat och klart, sköönt som tusan! problemet i det här är väl mest att jag inte har en blekaste om vad jag ska dra på mig. har funderat på en långklänning genom att det är studentfirade vi snackar om, men har inte hittat någon som jag tycker är speciellt fin plus att alla jag har kollat på är svarta & det vore nog lite roligare med någn lite färgglad ändå. jag får kika runt lite mer, men har bara till på lördag på mig för då tal Lovisa studenten!
stinaaaa

eee ee e e ella ella ella love love love love love love love love love love love love love love love love love


25 mars

Jag är värdelös på att uppdatera mig men har inte haft någon riktigt ork eller lust till att lägga ner tid på dedhär helt enkelt. plus att jag har en period med mycket i skolan igen.. jag fick reda på idag att jag bara klarat ett matteprov på hela matte A kursen vilket låter otroligt konstigt. jag som har tyckt att det har funkat rätt bra. I det här spelar det ju såklart ingen roll  vad jag tycker så nu kommer jag få försöka göra om fem prov innan sommarlovet. hur fan ska jag hinna göra så många prov på tre veckor. jag blir så sjukt trött på det här, släng dig i väggen staffan!

Ska ner på stan med mamma och tröst köpa ett par nya converse. det är jag värd, usch.

aaaaaaj

de kliar så in i helvete i tandköttet runt tänderna, jag har skavsår i mina kinder, det är helt omöjligt att tugga för det gör så in i helvete ont, går inte att beskriva min smärta och ilska mot mina tänder som är täckta av en jävla ställning. jag hatar det här godnatt.

minaaaaaaaa käraaaaa


vad jag bryr mig om nu

Kärlek är ett brev skickat tuuuuuusen gånger

13 maj

fick nattgäst vid namn Frida Olsson. vi somna rätt tidigt och vakna rätt sent. gick å kika på hennes lags match och efter det gick vi hem i spöregn, har nog inte garvat så mycket åt så meningslösa meningar som under den gångfärden hem. När vi väl var hemma såg vi ut som två blöta hundar, håret och kläderna var helt slickade mot kroppen haha. Vi åt mat och skrattade ännu mer åt min far som allt gick snett för.
.
nu sitter och jag och väntar på att Felicia och millan ska komma hit, vi ska piffa till oss lite sen glider vi över till Matte där vi ska grilla med alla andra flickor! ha en kanon kväll
.
Stina

Norge pictures


Norge

nu åker jag till norge nu åker jag till norge nu åker jag till norge nu åker jag till norge nu åker jag till norge nu åker jag till nroge norge norge norge norge norge

6 maj

Fridaaaan har tagit bort sin tandställning idag och jag har mins ett år kvar, jag är riktigt avundsjuk!


5 maj

jag faller tillbak precis när allt jag inte vill blev till en vardag.

3 maj

vaknade en timme tidigare en vad jag behövde av att en kär vän till mig vid namn isa gned sin vackra stjärt mot min. Åt äppelbitar och drack kaffe till frukost och efter det bar det av till skolan, var hemma vid två åt lite mat och sprang. Nu sitter jag i min säng och tittar på roast på berns och dricker te.
.
På Torsdag åker jag till norge för att träffa min syster å blir där till på söndag. synd som tusan att jag inte är arton för det skulle ha vart rätt kul å gå ut i oslo å partajja, men jag får vänta ett år till helt enkelt! Vi ska ut och äta med några av hennes vänner på fredagen mer en så vet jag ej, men är säker på att det kommer bli en roligt helg men min kära.
Stina

2 maj


new day

idag mår jag bra, väldigt bra.


Valborg


1 maj

idag är jag en väldigt trött tjej som är glad efter en lyckad dag/kväll igår. Ska dra mig ner på stan och äta thai mat med mathilda och hennes vän. nu tänkte jag ladda in lite ny musik på min ipod till min gångfärd mot city.
Stina



RSS 2.0