30 december

hallåå, jag är inge vidare bra på att uppdatera måste jag säga.. Men nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på our song-Hoffmaestro min nya favorit för denna dag! Imorgon fyller jurka år och det betyder alltså att det är nyårsafton. det ska bli riktigt kul att fira in det nya året med alla min favoriter. Vi ska tillbringa kvällen  hos jurka och ha trerätters middag har vi kommit fram till, med vad det blir för mat vet jag ej men att vi ska till laga den tillsammans har jag fått instruktioner om! Hoppas ert nyår blir precis lika bra som jag vet att mitt kommer bli! pusss stina
.

jag älskar dig.

26 december

vi är nog bäst.

22 december

idag har vart en sån dag då jag har sovit halva dagen och inte gjort någonting alls resten av den. Nu har jag precis duschat och ska till att äta lite. sen efter det ska jag vandra hem till my love som kom hem från norge idag! och imorgon fyller min mor år men innan hon firas ska jag och mikael åka till uppsala och inhandla julklappar till hela hans familj. ha en bra kväll allesammans!

just pretend it't summer


19 december

helgen har vart en väldigt lugnt sådan, Patrizia och Julia kom hem till mig på fredagen vi satt bara hemma hos mig till en början och gjorde ingenting sen kände vi för att göra nått så vi ringde till matilda och hon sa att vi var välkomna hem till henne, där var det lite vuxenpartaj å vi hakade på. Jag var skit trött så var inte världens roligaste tjej den kvällen. gick hem runt tre och patrizia följde med mig hem för att vänta på att hennes pojkvän skulle hämta upp henne.
.
På lördagskvällen var jag och min flickvänner hos julia, vi spelade sällskapsspel och kort till tre och då vandrade jag hem! en helt vanlig kväll med mina vänner med andra ord.
nu sitter jag i soffan med värk överallt ett sprängande huvud och feber. Blir ingen skola för mig i morgon.
en väldigt bra vän.

13 december.

att vet om att vad man än gör så kommer allt vara precis som det är just nu en lång tid framöver är nått jag snart inte kommer klara av själv. jag hatar det mer en vad någon kan tro. jag vill inte vara själv i mitten av allting som kretsar runtom mig. Att dölja allt i ett leende för att inte få behöva höra hur det är med mig är jag trött på. jag hatar det. godnatt.

7 december

just nu sitter jag hos nikläääs, har precis ätit krofstråganoff och makaroner och han fiskbullar! nu spelar han fifa och jag sitter brevid och äter godis. snar kommer pappa och hämtar mig ska umgås lite med han medans mamma är hos lena.
.
idag har jag vart ledig, träffade felicia och mathilda på stan. vi fikade och jag köpte en julklapp åt mamma! Va väldigt kul att träffa lite vänner när man har vart isolerad bland tanter i två veckor. ha ne braaa kväll, puss stina.

5 december

jag är inte alls sugen på att gå upp 6:30 i morgon för de är helg. Och jag tycker inte att det är okej att jobba till nio på kvällen för de är helg. har vart med om bättre helger om man säger så. Men nu ska jag sluta gnälla för de ändrar ju faktiskt ingenting, jag är allt lite clever ändå! godnatt.

2 december

,
nu skall jag och min man dra oss till kojs, godnaaaattt

2 december

jag blir så trött! om två veckor har jag sång prov och det går åt helvete med sången nu förtiden, magen vill inte fyllas med luft så min hals blir spänd och jag blir hes. Att jag aldrig lär mig dedär.. Sitter och tränar på en helt värdelös sång som jag ska sjunga upp, om jag hade fått bestämma låtarna själv hade det vart tusen gånger roligare å gå på lektionerna. med det får jag ej!
.
Det som står på schemat denna torsdagskväll är sång, och umgås med patrizia och vi ska antagligen sola och gå ut och gå i kylan.

1 december

sover hos pappa inatt, han har lagt sig redan men jag har ingen lust att sova. har precis tagit mig ett bad, tände lites ljus och lyssnade på daniel, myst lite i min ensamhet. Tänkte kolla på någon film innan jag hoppar i säng! vi hörs i morgooooon. goodnight.

RSS 2.0