28 februari

träning på g vaaaaaaa


26 februari

du vågade inte kolla på mig vek undan när jag gick förbi kollade på ditt kvitto flera gånger för att slippa möta min blick, jag förstod inte varför dendär människan såg livrädd ut så fort hon kollade åt mitt håll. Men nu förstår jag varför du inte ville kolla mig i ögonen varför du vek undan och såg rädd ut. De du har gjort har skadat mig mer en vad du någonsin kommer förstå att du inte vågar stå för dina handlingar är patetiskt du är förfan en vuxen människa! Jag kanske någon gång kommer acceptera dig, men just nu har jag ingen aning om vem du är för du är hemlig, men du är inte duktigt på att dölja dig själv, grattis du är avslöjad.

24 februari

den här dagen har vart en bra en. Provet i omvårdnad gick förvånansvärt bra, mina lärare är gla i mig och de får mig att vilja lyckas bättre. Moa är bäst och ser ut som en häst hehe. på gymmet kände jag mig väldigt pigg och åt världens godaste lax när jag kom hem. fick gosa med min ida och busa med kalle tills han däckade i soffan. och nu ska jag lägga mig i sängen och gosa ner mig med världens bästa människa och kolla på världens bästa Sons of Anarchy. godnatt vänner.


och han är jag väldigt gla i.

23 februari

Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper
ovanför

Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan






14 januari

det är alla hjärtans dag och du är mitt hjärta.

en bra låt vaaaaaaaaaa

Alibin Gromer
Hur länge tänkte du stanna här?
Du har ju inte nån plats för mig, vad jag ser
Ändå låste du in dig här
Och nyckeln syns inte till nått mer

Du vägrar prata, vägrar säga när
Vem är han jag hör bakom ryggen, är där fler?
Det spelar mindre roll när faktum är 
Att vi sa vi skulle säga allting du säger ingenting, nej

Mina tankar är dina tankar fast det vet du knappast om
Trots att du lever nån annanstans så visar du dig ändå gång på gång

Jag har försökt flera gånger om
Släppa ner dig men du vill aldrig följa med
Det rinner och jag vänder om
Ser i spegeln, letar, hoppas att jag ska se

En del av dig, tår för tår
Försvinna ur det fängelse jag byggde då
Du gav mig upp, jag sa okej
Önskar att du ville säga nånting du säger ingenting

Mina tankar är dina tankar fast det vet du knappast om
Trots att du lever nån annanstans så visar du dig ändå gång på gång

Här inne hos mig


2 februari

hallååå, vaknade upp hos mannen min som hade vart på akuten hela kvällen pågrund av att han hade väldigt ont i sin rygg, men det var ingen större fara så de är vi glada för! Vi åt frukost tillsammans sen tog vi sällskap ner på stan där vi mötte upp anks då sa jag hejdå till dom och vandrade mot stationen och hoppade på en buss till västerås. Och där träffadde jag en kär vän vid namn Ella och vi/jag åt lunch på donken sen var det dags att leta present till mikael som fyller 20 på lördag, de är helt sjukt va tiden går snabbt.. de va inte alls länge sen han var arton.. nog om de! hittade i varje fall de jag hade tänkt köpa till honom på första affären vi var in på så de va väääldigt skönt att ha de klart. köpte även en jacka ett par skor och en tröja till mig själv så nu är jag inte nåe rik längre..  träffade sedan thai på stationen när jag skulle hem så vi tog sällskap back to sala again! och nu på kvällen har jag vart hem till kaka och ätit en väldigt god tacopaj! nu sitter jag hemma och har precis pluggat klart. dehär blev ett väldigt långt inlägg men nu ska jag inte skriva mer. Stina


måste bara lägga till att jag är mycket nöjd med min fjong mitt på huvudet.

RSS 2.0