19 juni

igår festade jag och mina flickor lite så är inte den piggaste tjejen idag inte.. ikväll ska jag också på den sista studentskivan för det här året, mikaels. men innan det ska jag hinna träffa min käraste ella och även hämta upp anton som ska följa med mig till micke. jag vet inte hur min svaga kropp ska klara av allt det här idag, men det är bara å bita ihop helt enkelt!
vi e allt bra vi min vännnn

12 juni

det har inte hunnit hänt så mycket idag förutom att jag har vart nere på stan två gånger med Micke och gjort han sällskap när han  köpte studentpresent åt Martin, nu sitter jag och äter mat och snart ska jag till Ella. det är min dag i stort sätt. kanske skriver nått lite senare.
Stina

10 juni

nu tänker inte jag öppna en bok på tre månader för jag tar sommarlov!

godnatt

att några få ord kan göra en till världens lyckligaste när samma person har sårat en så sjukt.

7 juni

nu har du tagit studenten, grattis mikaeeel

7 juni

jag vaknade i morse kände mig ovanligt trött så jag tog tempen och det visade sig att jag hade feber.. men jag va tvungen att gå till skolan för jag hade två prov skulle göras. När jag var påväg hem kom jag på att jag hade klipptid så de var bara att traska dit. Det var nog min längsta gångfärd någonsin, kände som att jag hade tusen kilo sten i skorna. Det gjorde ont i hårbotten att klippa håret för jag var helt mör i hela kroppen. när jag väl var hemma slocknade jag direkt och vaknade nyss. ingen toppen dag direkt.

det här lever jag på för tillfället

6 juni

det är precis sju skoldagar kvar till jag blir fri från prov å skit i tio veckor, otroligt underbaaaaaart! Men på dom sju dagarna ska jag hinna göra fem prov. jag förstår inte hur jag har kunnat missa så mycket, jag blir så trött på mig själv. Jag som tycker att jag pluggar jämt.

Om jag ska vara ärligt har det inte varit någon bra dag alls idag. Det började med att jag vaknade upp i min säng och kom på att min cykel har blivit stulen så jag lånade moas cykel och letade överallt i varenda lite buske efter min cykel men det ledde ingenstans. när jag väl var hemma fick jag svin ont i halsen och började blöda näsblod som aldrig vill ge med sig. och nu sitter jag här med en papperstuss i näsan och en varm kopp te med världens hög av böcker som jag måste lära mig massa av. jag gillar inte skolan.
Stina

2 juni

jag mår bra och det blir vackert
lika sorgset som förut
men här finns det inga brustna hjärtan
alla ser lika dana ut
alla ser lika dana ut

1 juli sommaaaaaaaar

idag har min mormor fyllt år, 70 år. gammal som gatan! jag har firat henne och även tittat på en massa fulla 3or som har glidit i hundmat, ätit råa ägg och klätt av sig. Cykla med alkohol i kroppen är ingenting man borde göra har jag kommit fram till, det fanns inga gränser i någon av dom och det är precis så det ska vara när man vet att om fyra dagar behöver man aldrig mer öppna en matte bok igen. usch va jag längtar..

RSS 2.0