29 november

kom precis hem från en väldigt rolig helg i norge som tillbringades med min syster och pojkvän. nu dröjer det ett tag innan jag får se moa.. men micke kommer hem om två veckor och jag längtar faktiskt redan. går inte riktigt att få nog av honom.
.
nu tänkte jag försöka sova, ska upp väldigt tidigt! godnatt mina vänner. puss stina

trött mor

Jag: mamma ska vi börja packa?
Mamma:  har du packat ner tjocktröjan?
Jag: va?
Mamma: jag tycker du ska hämta sjalen hos isabelle.
Jag: vad pratar du om?
Mamma: ja då var det klart!
Jag: Mammaaaa va håller du på med!?
Mamma: OJ. vadå vad är de?
min käre mor är rätt kvälstrött och varken hon eller jag förstår vad hon säger då hahah.

22 november

första dagen på praktikgen är avklarad, träffade nog världens skönaste 90 åring haha. Är säker på att jsg kommer trivas. var ute och gick med ella en timme och efter det skjutsade mamma hem mig till pappa. Så nu sitter jag här och dricker te i min ensamhet för far min gick precis och la sig. Ska kolla klart på pansionärsjävlar sen funderar jag på att ta ett varmt bad! hörs i morgn. puss stina

21 november

Vi ska ha minst lika roligt nästa år.

21 november

kom precis hem från julia, var kul till en början vi spelade spel och pratade om vad vi skulle göra på nyår, vi kom fram till att vi skulle lägga allt på julia efter som om hon fyller år då haha. sen pratade vi om vart vi skulle åka i sommar, det blir antagligen aya napa eller magaluf.  efter de spårade allt ur och jag kände för å åka hem. ha en bra kväll nu puss stina.
.
jag har världens bästa pojkvän.

i'm a black head

hejhejhej, jag har precis vaknat, mamma och pappa håller på och grejar i köket för att min kusin johannes ska komma över och tapetsera om i köket. jag sitter bredvid och dricker juice och kollar hur dom sliter å har sig!
om ett tag tänkte jag dra mig iväg å sola. Jag har nämligen kommit på att det inte funka att vara en blekfis när man är en nästintill svarthårig tjej. ska passa på att säga grattis till Lena som fyller år idag!
ha en bra dag nu.
snygga vaaaaaaa

thursday

glömde bort för en sekund att jag spände min fantastiskt vackra tandställning igår så jag tog en rejäl tugga av ett äpple, de var de dummaste jag har gjort på länge. nu känns de som alla mina tänder sitter löst. jag blir så trött på mig själv. nog om de!
nu ska jag snart börja på en uppsats i psykologin som skulle vart inlämnad förra vecka egentligen men har helt enkelt inte orkat tagit tag i det. efter de ska jag plugga matte och powerwalka med corre!
om en vecka jag kommer jag vara på våg till mina två bästa nu.
puss stina

never let me down again, and always keep your promises. Then i promise you all of me

Godnatt.

15 november

jag är så trött på skolan så jag inte ens orkar öppna böckerna längre. tur att jag och millan inte behöver använda våra kloka huvud i morgon. Vi ska istället öppna våra fina tandställningsmunnar och lägga på ett fint leende och välkomna alla nior till kungsängsskolans omvårdnadsprogram.


veronica maggio

du ser på mig vännen, som om jag gjort något fel men se på mig, vännen och tro på mig nu, jag ber
jag ser på dig älskling, jag ser att du plågar dig själv du missförstod någonting för det finns ingen annan min vän
det kanske tar emot men vi hör ihop och ingen kan ändra på det.

13 november


en vecka kvar i skolan som leder till fyra veckors praktik som avslutas med jullov, jag mår bra godnatt

10 november

sitter i skolan och har svenska, har precis blivit klar med en redovisning om Giovanni boccaccio som vi ska ha på måndag. Elin ska få fan för att hon inte va här idag och hon ska vara riktigt glad för att jag gjorde klart allt själv! Sicken underbar vän jag är.  Så nu har jag ingenting och göra fram till klockan tio. å då äre idrott sen slutar alla i min klass förutom jag för jag har tre lektioner till och de är inte nått jag är skit sugen på. igen rolig dag med andra ord. puss stina

9 november

sitter framför brasan och övar på en sångtext som är totalt värdelös. Men de spelar ingen roll för jag måste lära mig att sjunga med magen så jag inte får nå knutar på stämbanden som min sånglärare är rädd för att jag ska få. Å då får texten vara hur tråkig den vill för jag ska klara de här!
.
har vart en helt vanlig skoldag, började med samhällsprov som kick helt okej, sen omvårdnads lektion och efter de social omsorg där vi kollade på en fil om människor som är över smarta. De är helt sjukt vad smarta dom är, en av personerna fick åka över paris i helikopter och kolla i 45 minuter sen kunde han rita av hela paris i ditalg. Alla byggnader, fönster och smågränder i hela paris ritade han ner på ett fem meters långt papper på två dagar. Jag fattar inte hur man kan snappa upp allt och koma ihåg precis allt.. aja nog om det! nu ska jag fortsätta på mitt sjungande. Stinaaaaa

sunday

om det hade vart en vanlig söndag hade jag vart hos min mikael nu och vi skulle ha kolla på beck som vi alltid gör, jag hade fått somnat i hans famn och vakna med tanken att jag snart kommer få se han igen.  men det är inte en vanligt söndag. godnatt min kärlek.

7 november

De va helt okej kul igår men skulle vart lite roligare om jag kände någon mer en bar ella.. Vi vaknade halv två städade upp lite i lägenheten och sen tog vi bussen in till stan snacka massa om saker som hade hänt kvällen innan och åt en massa hot wings på donken. Har nog aldrig vart så gott som då. sen tog jag tåget hem och hon åkte på träning.
.
nu sitter jag hemma och har precis pluggat klart om domstolar tingsrätter och ska snart ge mig in i en bok som vi har fått i svenska som ska vara utläst till i morgon, men den kommer förmodligen inte vara utläst tills dess om jag ska vara ärligt. en helt värdelös bok.

6 november

idag mår jag som jag förtjänar och imorgon kommer jag inte må bättre. Ska hem till ella och äta lunch sen ska jag hem igen och träffa pappa lite innan jag och ella åker till västerås. nu ska jag ta på mig lite kläder och cykla mot liljebäcks! stina



5 november

godmoooorgon! jag sitter och tänker på vad jag ska ha på mig i kväll på min bäste väns födelsedags fest.. det är dresscode black och tror faktiskt att jag har klurat ut vad jag ska ha på mig nu, funderar på att ha ett par svart jeans och en en tröja som är lite svart genomskinlig om ni ville veta de!
imorgon är de party igen. Ella bjöd med mig på någon halloween fest i västerås där man måste vara utklädning. Nu ska jag ta mig en dusch och äta något. puss stina 
jag kommer vara bedårande vacker på lördag må jag säga

fbjfdkbjlskdv

min blogg ser helt konstig ut, vet ej varför men ska försöka ordna till det här på nått vis!

3 november

idag är en dag då jag bara vill ligga i sängen och kolla på film hela dagen. De regna och är skit kallt. Om det inte vore så att min hjärtevän Ella fyllde år precis den här dagen så tycker jag att den kan dra åt skogen.
.
ikväll ska jag kolla på saw i 3D med mina favoriter. de kommer inte bli lätt att sova inatt inte. puss stina

1 november

Norge är världens sämsta land. han tog den finaste människa jag vet ifrån mig.

RSS 2.0