29 april

kom precis till mathilda och vi ska snart hem Ella där vi ska tillbringa natten med våra favorit tjejer. Är sjuukt taggad in för  morgon dagen. har inte så mycket mer att förmedla just nu!men jag Hoppas alla får en kanon valborg så hörs vi i morgon. puss

Stina


28 april

tändläkaren gick bra,  Dom snurrade någon slags tråd runt mina framtänder. Fick också reda på att jag ska få tandställning i underkäken den tjugonde maj och de är ett stort plus för då blir jag av med den snabbare!
.
hitta en hel del fina grejer i västerås men dock ingenting till valbooorg, får väl helt enkelt ta nått gammalt.

Stina



godnatt vänner


27 april

i morgon har jag nationella i engelska A, behöver nog en rejäl lyckospark om det är ska gå hem. tandläkarbesök och införskaffning av lite nya kläder bjuder dagen också på. nu ska jag försöka somna till nått tråkigt program på animal planet.
Stina

26 april

Åhhh jag längtar som tusan till på fredag, då är det valborg och det bästa är att jag har hela dagen/natten planerad! Om vädret håller i sig som det förmodligen ska göra så åker jag och mina vänner till uppsala över dagen och efter det hem till ella och där blir det först grillning och sen lite party.
.
nu ska jag lägga mig i min stora säng, kolla på en film och sussa.
p.s mathildas hund zacke är bland de sötaste jag någonsin har sätt




Frida Stina Frida Stina Frida Stina Frida Stina Frida






Håkan Hellström- för en lång lång tid

jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med med tungan hängandes utanför
och tycka synd om mig själv
.
Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
varför måste vi döda varandra
nått säger mig att du blir borta
en lång lång tid

22 april

idag har min skola studiedag helt underbart. slipper data,engelsa och idrott. men måste ändå plugga halva dagen för att jag har ett muntligt prov om njurar i morgon, blääääää. nu ska jag äta en skit god frukost, smoothie och rostade mackor mmm.
Stina

20 april

jag har ett problem, vet inte om jag ska köpa peace&love biljett eller inte. jag jobbar under den veckan men jag skulle kunna åka över helgen, några av mina vänner ska dit och jag är rädd att jag missar nått om jag inte åker dit. håkan som jag missade förra året tillexempel, jag va så jävla dum att jag åkte hem dagen innan han spelade. De ångrar jag innerligt!



sleeeep

pleace wear the face the one where you smile

15 april

Jag har vart på brandstationen hela dagen med min fina klass, vi åkte ut på deras övningsfält och fick pröva att knipsa bilar och rädda människor som satt fast i bilar. de var rätt kul fast man hade kläder som var tio storlekar förstora och en hjälm som åkte över ögonen hela tiden. efter de åkte jag hem och la mig i soffan på altan och somnade av att regnet smattra på taktet, de lät rätt mysigt vaaa. Sov någon timme och vaknade när mamma kom hem, åt lite mat och pluggat en massa!
.
Nu ska jag bara mysa med mig själv hela kvällen och lyssna på en massa bra musik.
Stina






14 april


stiiiiina

13 april

jag är inte bra på att uppdatera men känns inte som att jag har nått bra eller nödvändigt att skriva om, Förutom att vädret är helt underbart jag är glad i princip hela tiden. Jag har legat hela dagen i bikini på balkonen, helt sjukt!
.
skolan började i måndags och jag är skoltröööt. Ha en bra kväll och jag ska försöka bli bättre på dehär.
Stina







8 april

träffade en full vän igår, han hade vart på studentkryssning och var inte dräglig direkt haha. Kvällen igår var helt okej fick träffa lite folk. Men var inte kvar så länge för va skit trött. ibland måste man få vara tråkigt.
.
Idag har jag varigt ner på stan och köpte en present åt felicia som fyller år i morgon, åkte hem och fortsatte hjälpa mamma med altanen och nu sitter jag och väntar på att jag mor och far ska åka till körskolan för jag ska gå nån jävla kurs för att få övnings köra. skriver nått när jag kommer hem. Puss
Stina

sova sova sova

.
jag önskar mig en bättre dag i morgon 

7 april

missade hela förmiddagen på grund av att jag inte hade någon lust att sova igår.. vakna runt två så nu ångra jag lite att jag inte gick å la mig i tid. Har hjälpa mamma att göra vår fint på altanen och efter de övnings körde jag lite, men det blev bara en kortis för mamma började skrika på mig för att jag var påväg att köra ner i ett dike då vart jag skit rädd och ville inte köra nå mer haha.

.
Nu på kvällen har jag bara umgåtts med min syster. Vi hyrde en film som var totalt värdelös! efter de spelade vi lite kort och nu ska vi titta på en till film som jag hoppas är bättre eller de kommer den garanterat och vara. ha en mysig kväll nu.                                             .
ps jag är skit avundsjuk på alla studenter som är på kryssning just nu.

6 april

fick bara motorstopp 3 gånger och det är nog ganska bra för att vara första gången, men nått som inte va lika bara var att det första jag gjorde när jag satte mig i bilen var att jag på nått sätt gasade för mycket så bilen börja lukta bränt. hahah jag förstår inte hur jag lyckas.
.
Ikväll har jag tagit en tripp till västerås med Anton,Mathilda,Julia och Felicia och käkat på donken, jädrar va gott de var. efter det släppte anton av oss hos mathilda och där har jag tillbringat kvällen med mina vänner. goodnight

Stina


5 april

jag ska övningsköra för första gången nu, haha de kommer gå åt helvette antar jag. Efter ska jag kanske till mormor och morfar och äta påskmiddag men vet inte om jag vill följa med för morfar precis haft magsjuka som alla andra i min släkt och det är bland av det värsta jag vet.  ska sätta mig i bilen nu. puss
Stinaaaaaa

4 april

har sovit aldelens för lite inatt, fyra timmar högst. kvällen igår var skoj som idag leder till en super seg stina. men va gör de. Mina kusiner var här på debutgrillning de var helt otroligt gott men dom har gått hem nu så nu sitter jag och moa å degar i soffan och det är väl ungefär vad jag ska göra idag.  ska lägga upp lite bilder från igår också, men det får bli lite senare.

Stina

3 april

helt underbart med lov, min syster har kommit hem från norge också.  Men idag har jag umgåtts med ella och ska även träffa henne i kväll, men är hemma just nu! ska äta, skriver nått ikväll. puss
ps de var ej jag som skrev förra inlägget


3 april

käkat påskmat idag, rätt fint ändå måste jag säga. Annars har jag bara softat alltså. Imorn blir de lite vin med mina vänner. Givetvis också kolla United-Chelsea tugn match! det var nog allt liksom, shooo!

RSS 2.0